Kasih Tercipta ~ Faizal Tahir

Kasih hilang tiada bicara
setelah cintaku kau puja
rintihan rindu terus melanda
redup cahaya oo hati lara

Bisiklah kiranya aku bersalah
sedetik tersirat rasa
kau cipta kasih yang kumiliki
cintaku jujur selama ini..

Carilah aku dalam hatimu
sayang sebutlah kau rindu
hanya…pintaku
kasihmu kekal setia
usah biarku ooo terus terluka

Mesra suaramu…kini berbeza
gagal sembunyi sedih
kenangan lalu menusuk jiwa
manis seindah berganti pedih

Ooo..kasih tercipta..
Ooo..carilah ku sayang

Carilah aku dalam hatimu
sayang sebutlah kau rindu
hanya…pintaku
kasihmu kekal setia
usah biarku ooo terus terluka

Pabila bersamamu..debaran
darah arus mengalir cinta
lahir selamanya
berilah kucupan sayang
biar terukir wajah..kasih tercipta..
berilah kucupan sayang
biar terukir wajah..kasih tercipta..

Ooo..kasih tercipta..
kini kumengerti..
walau berbisa..
kurela kira kau bahagia…

Untuk download lagu ini, sila klik Kasih Tercipta.mp3

Advertisements

9 responses to “Kasih Tercipta ~ Faizal Tahir

  1. lirik lagu nih btol2 penuh bermakna!!!
    lagu nyer pown mak ooiii terharu bler dgr!!!

  2. hmmm memang best lagu ni..
    masa mula2 dengar dulu tak berapa paham cerita dalam lagu ni..dan rasa cam tak best jer lagu ni..
    lepas tengok cerita WJH baru ler paham…

  3. best btol lagu nih

  4. teringat kenangan bersama si dia..
    masih bersama..n harap kta akn kekal bersama…Insya Allah

  5. my hubby pass this song to me…tq dear..really love u 2..

  6. memang best giler lagu nih!!!
    mendayu2… menusuk jiwa

  7. i sangat suka kat lagu ini kerana lagu ini sedap didengar.

  8. Pingback: Syamsulariff.com » Lirik lagu Faizal Tahir - Kasih Tercipta

  9. saye pon same ngn miss nurul, first2 mule2 dgr rase cam xbest je lagu neh, tgk iklan WJH pon rase cam tamo tgk je, laz, bile cite tu da kuar kt TV baru2 ni,wow, emang, first class ar lakunan maya karin n heroin dier tuh.. opps.s heroo.. Sejak tu, i fall in love ngn maya karin. Luv u kak maya!! hope to see more from u, tade ke fanclub maya karin eh??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s