Sembunyi – Misha Omar & Andy Flop Poppy

Percikan sinar matamu singgah di hati
Bergetar bibirku bisu sukar mengerti
Pantasnya diri kutawan
Tak sempat berkelip aku kau punya

Biar pun jiwa
suatu raga melamar rasa
Biar pun kita mencuba

Sembunyi …
Namunkan terlihat yang jelas di wajah
Kita memang penasaran merasakan cinta
Bagaikan bintang di malam cerah beri cahaya
Tak terhalang menyinari segala

Bertentang mata sebentar dihanyut angan
Tersentap aku tersedar diperhatikan
Sedangkan diri terasa kemana
Renungan aku nak alih

Sembunyi …
Namunkan terlihat yang jelas di wajah
Kita sememangnya sengsara merasakan cinta
Bagaikan bintang di malam cerah beri cahaya
Tak terhalang menyinari segala

Walau kita cuba sembunyi
Namun terlihat segalanya yang tersimpan di hati
Bintang-bintang di malam cerah beri cahaya
Tak menghalang menyinari segala

Walau kita cuba sembunyi
Namun terlihat segalanya yang tersimpan di hati

Untuk download lagu Sembunyi, sila klik Sembunyi.mp3

—————————–

Lagu ini bila dah dengar lama-lama, baru datang suka..huhuhhuu….

Advertisements

13 responses to “Sembunyi – Misha Omar & Andy Flop Poppy

  1. sama la…mula2 dengar memang tak best lagu ni..lama2 best lak dengar.. :)

  2. sedap..agree, lama2 dengar mmg sedap. aku suke klw lagu ni naik. dah lama asyik lagu indon je. last yg best lagu melayu bagi aku spider ” rela ku pujuk”. tapi aku tak paham le lagu ni cite pasal apa…hahaha…but congratulation to misha and andy coz hayati lagu ni.

  3. sedap lagu nie…indahnya jika semua menghargai cinta…Betul x???

  4. i like this song very much..taklah melodi sedih je kat pasaran skrg..

  5. honestly, i thought the male’s vocal is Indon. Sorry to Andy.. :)

  6. best giler lagu nie!!!
    terrer laa korang nyanyi!!!
    luv u all

  7. awl dengar dulu…memg x ambk pot..tp mkn lama makn best lak…

  8. bez gler la diz song..i lik very much..

  9. huhu..1st time dgr ms tgok sure heboh..ms dgr chorus dy,trs tgkp cintan a

  10. best gak ler……

  11. mmg bez lar…..huuhuuu…

  12. mmg bez gler larrrr…huhuuuu…

  13. aku tlah jatuh cinta…
    bantu la aku xingin dilukai…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s