Tiga Malam Tanpa Bintang – Fiq Mentor

Kasih.. maafkan diriku
Banyak dosaku padamu
Tidak terhitung jari jemari daku
Tak dapat dibilang bagai bintang beribu
Sukarnya diriku menebus kekhilafan yang lalu

Kasih.. engkau tak bersalah

Hanya hatiku yang buta
Tulus dan ikhlas kau korban jiwa raga
Dan tanpa belas ku buat kau kecewa
Ku tahu dirimu sukar melupakan segalanya

Tiga malam tanpa bintang
Dan diriku dihimpit penyesalan
Arah tuju kian fana
Kerna hilangnya nyawa dia
Bagaikan siang diselubung gerhana
Kembalikan senda tawa
Pulangkanlah manis disenyum manja
Ku pahatkan keinsafan
Dan patrikan kesetiaan
Sehingga tarikh menafikan nyawa
Kasih…

Untuk download lagu ini, sila klik Tiga Malam Tanpa Bintang.mp3

———————-

Best jugak bila dengar lagu ni..layan!!!

Advertisements

9 responses to “Tiga Malam Tanpa Bintang – Fiq Mentor

  1. lagu nie byk beri maknerr!

  2. Sedih kate2 lagu nie… :-(

  3. we love this song, fiq…
    we love u…
    thanks for sing this jiwang song!!!

  4. lagu ni lirik die ok..
    tapikan,kalo dengar lirik die,mcm lain mcm sket…mm..mcm..

  5. Assalamualaikum…

    Hmm pnah skali jer dgr lagu ni

    best gak ek lirik dier…

  6. boyfren saya bagi lagu ni kat saya bila dia wat salah paling berat dalam hubungan kami, tapi saya maafkan dia bukan sebab dia bagi lagu ni tapi sebab dia ikhlas untuk meminta maaf dan mengakui kesilpannya. .

  7. Assalamualaikum

    aku suke sngt lagu ney……………..lagipun aku ney single kalau aku dapat lelaki mcm fiq pun kira bersyukur……………..aku berdoa agar dapat laki2 mcm fiq………….

  8. biasa dgr kat radio lagu ni mcm best jer….tapi lepas tau lirik dia…rupanya mmg best giler2 rupanya, dalam maknanya lagu nih….ngam la ngan suara fiq.

  9. kasih engkau tak bersalah….sadisnyer…:(

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s