Ada Cinta ~ Acha & Irwansyah ( OST Love Is Cinta )

Ucapkanlah kasih..
Satu kata yang kunantikan
Sebab ku tak mampu membaca matamu
Mendengar bisikmu

Nyanyikanlah kasih..
Senandung kata hatimu
Sebab ku tak sanggup mengartikan getar ini
Sebab ku meragu pada dirimu

Mengapa berat ungkapkan cinta
Padahal ia ada
Dalam rinai hujan, dalam terang bulan
Juga dalam sedu sedan

Mengapa sulit mengaku cinta
Padahal yang terasa
Dalam rindu dendam, hening malam
Cinta.. terasa ada…

Nyanyikanlah kasih senandung kata hatimu
Sebab ku tak sanggup mengartikan getar ini
Sebab ku meragu pada dirimu

Ulang Chorus

Untuk download lagu Ada Cinta ini, sila klik Ada Cinta.mp3

Advertisements

19 responses to “Ada Cinta ~ Acha & Irwansyah ( OST Love Is Cinta )

  1. huhuhu..nak nangiss…kat blog saya cuma ada lirik jer…lagunya saya tak link kan lagi…bila dah dgr lagu dia banyak kali….sedu sikit rasa hati ni

  2. Q terharu bgd denger he lagu……..!!!! T_T

  3. aalaa…sdey ar lirik lgu nie..

  4. isk2 bgus bangat lgu niey,
    tol2 mguras air mataku…
    pilu jer ati isk2

  5. echa_CuUteEe......

    nie laGu emang LagU yang Qren saat nie…………
    saLut Deh bwat karYanya………………….

  6. not bad……1st tyme dgr x best sgt….

  7. lagu ni ayg tujukan khas untuk b yang tersayang

  8. I lov this song very much…….. Setiap kali saya berchatting kah, buat projek kah, atau apa2 saja la……………saya mesti mendengar lagu ini…. coz lagu ini la menjadi kenangan saya bersama bf saja…. tp yang best pasal lagu ini ialah ada cowok saya kat dlm lagu ini….. iaitu, IRWANSYAH!!!!!!!!!! I lov u Irwan……….

  9. Saya nk tujukan lagu ini baut peminat saya kat sekolah2……. sama my lovely Crazy Team kat Sabah Chinese High School…… dan buat Annie&Anna yang minat bangat kat lagu ini…….. Lov u all!!!!!!!!!

  10. lagu sedihkn buah hati ade huhuhu…reil nk nangis ni reil…0179368413

  11. best nyer cter ‘LOVE IS CINTA’……….

  12. DiNdA suka sama IRWANSYAH,okeh!!!

  13. tak best ar lagu nie…bosan

  14. lagu ini aku tujukan buat geng aku yang jiwang-jiwang kat sekolah

  15. gw suka ma lagunya…….

  16. siti nur halijah

    lagu best sangat.saya suka lagu ini.macam saya rasa nak belajar lagu dgn irwansyah dan acha

  17. lagu sgt bermakna…..

  18. penuh ngan kasih sayang!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s