Farhana (Puteri Bumi Kenyalang) ~ Jinbara

Kau hadir tika ku duka
Dalam cahaya dikau menjelma
Kau hilang dalam gembira
Membuatkan ku terluka

Manis senyum mu bak puteri
Bumi kenyalang yang menawan
Termimpi-mimpi ku mencari
Siapa si cantik rupawan

Indah kumbang dari kuntumnya
Bagai bunga merah serinya
Jauh rindu dari cinta
Dalam mencari makna setia

Kau hadir tika ku duka
Dalam cahya dikau menjelma
Kau hilang dalam gembira
Membuatkan ku terluka

Farhana oh Farhana
Kau biarkan ku tersiksa
Menagih cintamu yang rahsia
Memberi makna segalanya

Farhan oh Farhana
Kau cantik tapi berbisa
Indah rupa mu tak terkata
Dek renungan sinar mata

Kau hadir tika ku duka
Dalam cahya dikau menjelma
Kau hilang dalam gembira
Membuatkan ku terluka

Farhana oh Farhana
Kau biarkan ku tersiksa
Menagih cintamu yang rahsia
Memberi makna segalanya

Farhan oh Farhana
Kau cantik tapi berbisa
Indah rupa mu tak terkata
Dek renungan sinar mata

Untuk download lagu Farhana (Puteri Bumi Kenyalang) ~ Jinbara sila klik Farhana.mp3

Advertisements

8 responses to “Farhana (Puteri Bumi Kenyalang) ~ Jinbara

  1. dedicate dis song 2 my frenz, Farhana gadis bumi Ipoh…

  2. ar…….lagu ni memang best!!!!!!!!!
    cayalah

  3. salam. heh. lagu ni mmg suits saya
    nama pun farhanna. gadis bumi kenyalang plak tu
    kekeke..

    tp saya xsuke sgt dgr lagu ni. kwn2 saya suka sangat nak sakat saya dengan lagu ni. huhu

    btw salam kenal ^^

  4. lagu nie mmg syok giler!!!……yg tk gilerkn lagu nie pn leh giler biler dngr lagu nie…..hehe….sorie larh saye nie mmg mepek skit….hmm..hope you all enjoy the song by jinbara……n i dedicated this song to myself…hehe…saye suke sngt dgn lagu nie…dah trtarik sejak pertama kali saya dngr……hehee….btw salam knl n assalamualaikum warahmatuallah hiwabarahkatuh…….

  5. hei there!!!!!…….saye pn uke dngr lagu nie…mmg best….hope u all will also tertarik biler dngr lag nie….hehe…luv tis song n all of u out there whu luv tis song….wakaka….btw selamat berkenalan….hehe….luv u all….*muax*…..

  6. hehehe…, lagu ni memang best!!!!…. nama pun farhana seronknye bila dengar buah hati nyanyikan ni…., i love u sayang

  7. hehehe.Kawan aku selalu mengejek rakan sekelas aku dengan lagu nih.
    Tukarkan farhana jadi maulana.Anyway,enjoy!

  8. mane boleh tukar ok ape….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s