Lelaki Ini ~ Anuar Zain

Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Kemana pun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemanapun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku

Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…
Kerana cintaku, tak berbatas waktu
Kerana cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu…

Untuk mendapatkan lebih banyak lirik lagu baru dan lama, sila klik Lirikami

Advertisements

21 responses to “Lelaki Ini ~ Anuar Zain

  1. suke lagu ni…
    sedih jer dgr…..
    tp sy xde ‘lelaki ini’ utk sy….hukhukhuk

  2. saya sukee sssgt lagu nih… tangkp syahdu!

  3. this song memberi makna yang mendalam…

  4. sangat maniss!
    shweeet!

  5. lagu ni sedap, tapi suara latar tu bising ar… elok tak payah pakai suara latar atau slow sikit suara depa tu..

  6. mula2 dengar mcm biasa
    tapi dah masuk 2-3kali mmg sedap
    tapi mmg tak leh argue la..lagu2 annuar semua sedap2..salute kat annuar..

  7. best gak lagu ni..tentang srg lelaki yg mncntai tmn wanitanya..

  8. nangis aku sbb algu nih… sob sob.. aku jatuh cinta tapi adakah aku bertepuk sebelah tangan..??? >.<“

  9. bestnye kalo dapat lelaki camnie….

  10. aku baru je break ..huhuhuhuhu
    then denga lagu nih… huhuhuhu

  11. bestnyer lagu “lelaki ini” … lebih2 lagi “lelaki ini” telah hadir dalam diri ini.

  12. dlm bnyk2 lagu anuar, nilah lagu yg berjaya mencuit ati aku..best gler..chaiyok2 anuar zain

  13. kalulah sy merajuk, cik abang pujuk dgn lagu nie..fuh!nak jer merajuk lama2..hehehe

  14. KALO LA DIA CAM TU…..TP, HARAP TINGAL HARAPAN…HA!!

  15. saya memang admire sangat kat ANUAR ZAIN since KEABADIAN CINTA.. Lagu KAIN PELIKAT pun best.. sejal 1st time dengar single LELAKI INI kat HOT fm……. bercambah-cambah rasa minat di hati ni.. ANUAR ZAIN pandanglah WANITA INI… muaawah!!!!!

  16. bessttttttttttttt…. sy 1st dgr lgu nih… pkwe sy yg nyanyikn utk saya…. so sy jdk suka thp cipan lgu nih….. dia memng “lelaki ini” utk saya… hehehhe mmmmuah…..

  17. cedap sgt lagu..mEnusuk kalbu..he3

  18. lagu lelaki ini mmg best giler….kira killer sing jg la…sesuai sgt utk couple2 yg ada d muka bumi ni….congrats n gud luck anuar zain…

  19. lagu romantik utk thn nie…

  20. romantic bg yg sdg bcinta tp kehancuran bg yg sdg duka

  21. Hello there, I found your web site by the use of Google at
    the same time as searching for a related matter, your
    web site came up, it appears good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply changed into aware of your weblog thru Google, and located that it is truly informative. I’m
    gonna be careful for brussels. I’ll be grateful in case you proceed this in future. A lot of folks shall be benefited out of your writing. Cheers!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s