Missing You

card1.jpg

Advertisements

13 responses to “Missing You

  1. missing…

    aku betul2 missing someone sekarang nie walaupun cuma semalm je aku tak call dia…hehehe…

  2. adakah laki2 suka perempuan yang macamnae?

  3. aku sangat tertaarik dengan kata-kata mutiara danaku ingin sekali semua ini terunkap ama aku hinggaku ngak bisa menjalin hubungan sama orang =yang aku sayangi namun aku bisa menyadari diri sendiri antara cinta dan benci

  4. rindu itu 1 penyeksaan…..
    t0l0ng~~~~~

  5. yeahh..aku pon mish someone iaitu khairul norazmi yg skg ade kat kL,sbb ekot trip.aku sowg2 kat usm neh..huuu nk etot pa..

  6. aku rindu gler kt cnta2 aku dlu… aku nak besame blik… plisssss…..

  7. sememangnya daku menunggu lafazmu,namun,kenapa kamu bisu seribu bicara?apapun rinduku tetap ke pengkuan UIAM……………

  8. aku sentiasa merindui mu…….
    insan yg bertahta di hatiku…..
    missing u..

  9. nape kaum adam ni skar utk mlafazkn apa yg dorg rs???
    mis kt abg sgt2…mmuahh

  10. rindu itU stu penyeksaan…sakitnyEr bile rinDu…tp..bila da dpt lEpaskan rindU yang lame terpenDAm..terasA teramAt bahagIa!~

  11. sedang rindu budak ittew…

  12. tapi kalau rindu org yg dh takde mcm mana?…huhuhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s