Without Your Love

atgaaadk0clpn95ykuc5tci2hjke-v2gpaxn58o4o5jie-wfgov-fvapjxufffqbg_wbwawqd5k_4uw2cnie5rle9d9hajtu9vba7bppppjnqhrjfxlfy2mjqua2la.jpg

Advertisements

20 responses to “Without Your Love

  1. Tuhan tolong jangan berikan cintanya untuk orang lain
    berikanlah kami jodoh untuk bersama seumur hidup kami…

  2. without your love,my life is empty….please dont leave me…firdaus,i love u..

  3. without your love…..
    apakah ini ygharus aku terima insan yg ku puja dan ku sayangi selama 5 thn akn bertunang dgn kwn baik ku sendiri….
    ku masih menyayangi diri mu….
    tanpa cinta mu, aku lemah….

  4. rara…consider yourself lucky…..because he/she left you before you tie any official relationship with him/her….what if she/he left you after marriage….

    biarkan dia….ternyata sume org tahu anda lebih berkualiti dari dia….stay positive…

  5. tnpa cintanye aku rse hdp aku ksong..
    dluw dye yang slalu bg semangat kt aku..
    skunk aku kena tempuh ape jua sowg diri.
    aku rindukan sgt dye..
    6tahun bkn mse yg sgkt untuk m’jalinkan hbgan..
    tp tue sume da berakhir..
    dye ngan hdp dye dan aku msh menanti cintanye..

  6. Without ur louph..my life will empty and theres no one that i love accept you my dear ‘Aqil’ … Please dont ever leave me n forget our sweet memories jst like that…i will love you more than words can say.. I promise

  7. tanpa cinta kan masih boleh makan nasik, boleh bernafas, boleh minum dan boleh lagi buat segala-galanya! Apa yang susah sgt kalau putus cinta! Makan aje banyak2, hilang le rasa tu! he he…sorriiii….

  8. with u, im everything.. without u im nothing..

  9. putus CINTA memang perit…tip of the day…make your self BZ…jangan cari jalan
    termenung….bak kata Nazrida….masih bleh makan / bernafas…

    putus cinta dgn orang, orang = belambak dalam dunia….no worry….mesti ada
    hikmah…

  10. huhuhu yerghhhh bagus,, bagi semangat kat kawan kita ni….
    biar dia boleh di hargai….
    kawan kan ada… maafkan dia jer… dan buat cam biasa, lupakan dan padamkan perlahan2 kenagann dagn dia.. jgn sesekali mencemuh or hina dia… maafkan dia dan doakan dia bahagia… hidup ini singkat… kira2 ada 70 tahun jer umur kita ni…tupun kalau tak da paper tuhan buat kat kita… kita jer selalu buat tuhan marah… betulkan kawan2…. (^.^)

  11. jalan paling baik untuk move on….kita buat yang sebenarnya bukan kita yang rugi bila
    di tinggalkan….DIA yng sebenarnya rugi …so kita buat cam biasa…kalau dia waras
    dia mesti akan terasa…wah dia ni macam takde apa aje aku tinggalkan….and on the
    other hand…kita dah buat diri kita move on dengan lancar….ni lagi kata2 semangat yang direct sikit..

    1) Kalau dia hensem/cantik…BEJUTA lagi ada yang hensen/cantik
    2) Kalau dia kaya – ada lagi org kaya dari dia
    3) Kalau performance bagus – lagi ada banyak yang ngam
    4) kalau dia memahami – ni apa ada hal, kucing kat umah pun bleh paham kita..ini kan lain manusia
    5) kalau suara sedap – suara den ni lagi sodap…he he

    teput dada tanya selera…tengahari ni nak makan apa…gi kuar dgn kawan2….dont
    waste time bersedih…

  12. tapi korang sume tk kan pernah rasa, cmana hadapi sumenya tanpa cinta kan? Hanya org yg melaluinya sja yg tau peritnye dan penderitaannye…biar pun masih buleh mkn nasik like nazrida said, but deep inside, there are emptiness n lonliness…

    …nk wat camana lg yek, dh jodoh, terima je la, tk kan nk bcerai berai plk, mana nak letak muka! tk kan nk buang org yg syg dn pelihara kita selama ni kan…. sapa lak nk byr hutang aku!?…. mmmmm…….aku nk redah aje sume, yg penting sok lusa kalau aku mati, hati aku senang aku dah jlnkn tanggungjwb kt suma org dgn sepenuh2nye (he he)

    tghari ni nk mkn nasik briyani ngan hbby le…..dpd asyik kenang orang lain yg tk bleh nak buat ape pun, baik la kuar sama2 hbby!

    (kenang camana pun sakit je ati tu!)

  13. ek ele..kazuma…kan dha sebut nama sendiri ni..he he

    org dah penah lalui lah….perit tak terhingga…cerita pun takde guna…tu yang nak
    kasi pedoman kat org lain jangan buat cam kite buat dulu….pasal bila u all dah berumur
    nanti baru u all tau..betapa membazirnya frust menonggeng tak tentu arah…

    briyani gam johor kg baru best..he he

  14. tp kan,…alahaii…otak i ni slalu je nk compare my ex dgn my hubby! Bila hubby buat camni, i teringat my ex buat camtu….almost everything! (But not to include that xxx la, since i v never been touch b4 married! he he)

    ….rasa2nye nk cuci otak ni ngan clorox blue!

  15. *dang*
    cinta Allah adalah cinta hakiki.
    kazuma kata, peritnya and deritanya melalui kehidupan tanpa cinta?
    Cinta Allah kan ada..
    kenapa nak perit plak?
    cinta yang sepanjang masa..
    musabaqah diri..
    hurm

  16. smpai bila aku mesti dhukum rasa sayang dan rindu pdnya????smpai bile???wlaupun perasaan tu x djemput olehku…perasaan yg ape harus kuterima nie….????

  17. lorh…. bukan musabaqah diri le, MUHASABAH diri…he he..

  18. Without your love….i tak tau macam na dengan hidup i.Ya Allah..kekalkanlah hubungan kami.Sesungguhnya cinta yg terbaik adalah cinta kepadamu.Sememangnya CINTA yg kekal abadi…

  19. cInTa akaN mEnJadi Lebih indah aPabiLa kiTa daPat mEngArtikaNya sEcaRa beNar… Tapi akaN berUbah mEnakutkan aPabiLa kiTa saLah daLaM mEngArtikaNya! bahkan daPaT mEmbuaT gELap maTa daN haTi nUraNi….. ^_^

  20. cinta…………..
    sukar nak meramalkan perasaan ini
    kadang kala ia timbul macam pulau di lautan
    kadang kala ia tersembunyi di suatu tempat

    cinta………………
    adakala ia membuatkan kita gembira
    dan adakala ia membuatkan kita sengsara
    tapi itu hanya ujian bagi orang yang berdaya

    cinta……………..
    ia mampu melahirkan pengorbanan
    ia jua melahirkan harapan
    membuatkan orang menitiskan air mata

    cinta merupakan satu perasaan yang harus dirasai
    walaupun hanya seketika saja…………………..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s