Sorry, I Love U

Advertisements

14 responses to “Sorry, I Love U

  1. aku pernah rasakan my gf now rasa keadaan camni with his xbfriend…
    but aku yg menahan resah n gelisah sepanjang perkara ni…
    aku x tau sometimes, aku rasa bukan aku pilihan hati dia..

  2. mungkin dia belum dapat melupakan sepenuhnya x bf dia, atau dia terpaksa berpisah dgn x dia……….pmpuan, kalau dah bpisah pun akan tetap ingat sampai bila2, lebih2 lagi jika itu cinta pertamanya!

  3. huhuhu…korang ni masih bebudak lagi….
    kepada lelaki: try,n try our best… hendak seribu daya tak hendak seribu dalih…. skung nie aku pun rasa macam ko… aku pun lelaki, rasa gelisah n resah,marah,kecewa,sedih… tetapi mengapa oksig3n masih nak menagih cinta dia… sebb pendirian kita… lelaki” ramai perempuan lagikan kat dunia nie… mana lar tau nanti ko jumpa owang jepun ker, kalau kau study sungguh… kesimpulan kejar cita2 kau dulu n karier yang tetap… baru senang nak bahagiakan dia kekgi… oksig3n ni pandai cakap jer kan.hhheeeeehehehehe

    Kepada Kazuma : cinta pertama memang indah… tapi diorang dah salah jalan kot… naper lar tak belajar cara kekalkan hubungan yang lebih mantap.. bukanker hidup kene cari ilmu sampai ke negara cina… huhuhu peperpun pensyesalan takder gunayer n ingatan first love tu membuatkan perempuan lebih berhati2 dan matang.. jgn menaruh harapan yang tinggi pada pasangan… 90 persent jer.. 10 tu anggap dia datang bulan…hehehhe.. pikir-pikirkanlah wahai sahabat pecinta daku sekelian…

  4. kenapa kita suka agung2 kan 1st love…dalam apa bidang pun…peringkat permulaan tu = entry level..junior…peringkat pembelajaran..handicap level…so yang kita lalui
    di masa kini tu yang terpenting sebenarnya….

    anggap cam biasa aje…jangan susah kan diri kita dengan bende2 yang tak patut dalam
    dunia ni….nanti org menikmati masa hidup gembira…kita bazirkan nya dengan
    bersedih..

  5. cam terase jek..

  6. aku masih sygkan die..even dh setahun aku berpisah dgnnya……biapun die lg muda dr aku…shngga arini aku dpt merasakan aura cintanya itu…knpa???knpa.??semua ini hrus tjd kpdku??????????

  7. i hate him dAmn sho much!!!!..
    such a liar……

  8. jangan derita kerna cinta sumer……..

  9. lelaki???hmm…sukar nak ramal perangai dia…diaorang nie blh wat kite derita…i hate…

  10. kalau u all menghargai orang yang u all cinta,kamu akan belajar mencintainya dari semasa ke semasa..cinta adalah indah namun jangan mengharapkan semuanya akan indah..

  11. ish..xsemua laki mcm AIEN pikir.da gak yg baik…cuma pandai2 pilih.hehehe

  12. cinta yang pna musnah dl amat menyakitkan..walaupun da lama ia blalu tp kesan parut nya masih berparut lg..amat menyakitkan bila di kenangkan kembali..tp bg seorang wanita yang pnuh dgn sifat sabar akn cuba mengalami nya dgn tabah walaupun di hati nya lara berpanjangan…….aku pna bcinta dan pna ptus..wlaupan tlah 5 thun bpisah tp knangan bsama nye x bisa aku lupa kan..dan walaupn aku sudah temui yang bru n telah 6 tahun bsamanye…tetapi orang lama tetap x dpt aku lupakan…terima kasih kpd kekasih ku yang sekarang yang mengerti perasaan ku dan masih menerima aku seadanya…sesumgguh nye dikau terlalu baik buat ku…

  13. ak same mcm cute88..
    da 5 bln kami b`pisah tapi ak still syg kat dia..
    klu rindu 2 jgn ckp la..
    stiap mlm nangis ingat kat dia..
    tp ak xnak msg dia or call dia..
    nape xleh lupekan dia??????
    ak xleh trime laki lain selain dia,bkn ak xbg peluang kat mane2 laki untuk jd bf tp ak xleh..
    ingatan ak kat dia t`lalu kuat…
    pernah juga sidia msg ak,time 2 da rindu bangat kn..so ak reply la..
    msg punye msg.. gurau punye gurau tibe2 dia majuk ngan ak..
    kadang2 ak xpaham dia,nape dia perlu majuk ngan ak padahal dia angap ak kwn je..
    ak kenal sgt dia,dia klu b`kwn susah nak emo or majuk tp nape ngan ak dia perlu majuk2..
    ak xpaham dia..
    ati ak yg skit coz bt dia kecik hati..
    tp klu ak nak pujuk dia….sory la..
    status da b`ubah kan so ak pun kena layan dia mcm kwn2..
    ‘kadang kte penat jage ati dia,tp dia xpnah nak jge ati kte..ape lg nak amk th..
    sbb dia ak trun kan ego
    sbb dia ak bsbr
    sbb dia ak tbh
    sbb dia ak tanggung menderitaan ni
    sbb dia juga ak trus b`tahan..
    semu kerna dia’
    2 la cinta…

  14. this can be truth. not necessarily applied to budak2. but hey, i m feeling the same way. sometimes i wonder is this love? ;)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s