Rahsia Kentut ~ Just For Fun!

1. Orang TIDAK JUJUR

Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.

2. Orang BINGUNG

Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3. Orang BERWAWASAN 2020

Orang yang tahu masa yang terbaik untuk kentut.

4. Orang SENGSARA

Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.

5. Orang MISTERIUS

Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.

6. Orang GUGUP

Orang yang tiba-tiba terkentut bila di sergah.

7. Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI

Orang yang melepaskan kentutnya dengan bunyi yang amat lantang

8. Orang SADIS

Orang yang kentut di dalam selimut ketika di ranjang terus
dikibaskan baunya.

9. Orang PEMALU

Orang yang kentut tidak bunyi tapi gusar orang terbau kentutnya.’

10. Orang yang STRATEGIK

Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dapat mendengar bunyi kentutnya.

11. Orang BODOH

Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti angin kentutnya yang sudah keluar.

12. Orang PELIK

Orang yang boleh mengeluarkan kentut apabila di suruh

13. Orang SOMBONG

Orang yang sering mencium kentutnya sendiri dan bercerita akan keharuman kentutnya.

14. Orang RAMAH

Orang yang tidak kisah mencium kentut orang lain.

15. Orang yang tidak senang BERGAUL

Orang yang suka kentut bila berkumpul dengan teman-teman.

16. Orang AKUATIK

Orang kalau gemar dikentutnya di dalam air

17. Orang ATLETIK

Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.

18. Orang JUJUR

Orang yang mengaku kalau habis kentut

19. Orang PINTAR

Orang yang boleh menghurai kandungan bau kentut orang lain seperti bau telur atau buah durian.

20. Orang KELAKAR

Orang yang bila ketawa sambil kentut

21. Orang yang ROMANTIK

Orang yang kentut bunyinya mendayu dan berirama merdu ketika sedang berdating

22. Orang yang TIDAK SIHAT

Orang yang bila batuk dia akan terkentut

23. Orang yang PANAS BARAN

Orang yang mudah marah bila terbau kentut walaupun kentutnya sendiri

24. Orang yang PELUPA

Orang yang tertanya-tanya bila terbau kentut padahal dia
sendiri yang kentut

~ This is for fun only!

About these ads

57 responses to “Rahsia Kentut ~ Just For Fun!

  1. hahahahhaaah memang lawak la. thanks. sungguh ceria hari ini :)

  2. wakakakakakakakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mbuanyollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    puol!!!

  3. mmg gelak gler ktorg..btl ke ni…patut disiarkan pd org ramai ni..makn dalm siot

  4. camnaklo kentut masa ngamuk……..
    hahaha……
    malu abisss….

  5. bagus bagt lucu,klo bs tambh lucu sip oke bos!!!!

  6. wakakakkakaka..lawak2..sampai terkena btg hidung sendr..not only for fun…. its have a lot of meaning of personaly

  7. pergh lwak glerk..mner dpt idea nie??
    mmg kreatif r..
    saya nk tmbh skitt..
    `org yg kreatif`
    mereka pndai membuat bunyi-bunyian ketika kentut..
    hahahhaaa….

  8. wow lawak thap cipan r.
    mmg kreatif glerr.lawak sggoh.
    nnti cipta lgi.hehehe..

  9. ide gilerrrr…nie….memang lawak…leh pecah perut dibuatnyer…minta izin letak kat website…

  10. bes rrr,,, mengalir air mata wei…

  11. lawak betul! mintak izin jugak paste kat blog..huhu

  12. hahah!mcm2 ada rahsia KENTUT!

  13. Pingback: 133.LOL - Rahsia Kentut « cecima’s babbles

  14. hahha…secara jujurnye..aku ade dalam salah satu kategori tu…huhuhu.. malu siot..

  15. hahahah…aku ketegory kentut strategik rasanya…bodo tul…haha

  16. ummi qistina kamarul zaman

    ya ampun…..lawak siut….aku yg kentut dlm simut tu….wakakaka

  17. tak patot betol. buatnyer orang tengah makan bace nie, tak ker kuar balik makanan tuea??

  18. lucu3X..

  19. sumpah! aku gelak gilegile mse bace artikel ni. LAWAK tp BENAR . wakaka :D

  20. wei kowg.betol leh pecah kan perut r.hehehehe,lawak sgt2.smpai kt yg nga sedih ni terus tergelak x henti2
    hehehehehhehehehehehehehe.best nyer
    THANKS KOWG………..KT EPPY SESGT YER…….:-)

  21. wakakak wakakakhhhhhhhhh…..
    mmg lawak trojan, tahap lawak level getah sekerap….
    hahahahahahah…..gelak hingga pecah angin dalam perut…
    putttttttttttttt…..sori terkentut romantik…
    adios

  22. lawak gila aaa………….

  23. wow,..dulu ada versi bergambar, tapi yg ni memang kelakar

  24. kuar enzim cerotinin aku hari ni
    krn lwk kentut ni !!
    anyway creativelah jugak

  25. Pingback: My Blog » Blog Archive » Rahsia Kentut ~ Just For Fun!

  26. ajoy@bibi azura shazman

    hahah.. memang lucu.. kadang2 macam betul juga kan… apa pun memang lucu lah.. heheehheheheheeh x sia2 di baca,…..

  27. siamang betolla siapa yang menulis kenyataan ini…tpi kiteowang ketawa terbahak-bahak sampai nak terkentut sekali..hehe..agak-agaknyelah orang yang buat kenyataan ini mesti pernah lalui situasi tersebut..haha

  28. snow white the legend

    lawaak gle r statement ni…
    aku yg tengah sedey pun leh glak2 tau…
    tq pade yg berkenaan …
    wakena beb…

  29. korang rase ni lawak???????korang tau tak lawak ni cam babi!!!!kat lawakjenka.com pun dah ade………..

  30. hahahahahaha..
    lucu la kamu nih…
    wahahahahaha…
    nnti wat g y cmnih yer..
    lalalalalala
    (^_^)

  31. BWAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  32. ahahahahahaha….
    lucu banar kamu ani…
    hahahaha..
    bekurapak ku ah…bebrunei ku eh….
    hahahahaha…
    kreatif banar sapa yg bt anikn…
    mungkin berpengalaman….
    \hahahahahaha

    p/S: men2 jer…

  33. kentut 2 baik tau

  34. akakakakakakakakakakakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaakentut baik tau opsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss terlepas pula

  35. best jugak lah rahsia kentut… cikgu johor yang suruh cari… he..he…he…

  36. hahahahahahahahahahahah

  37. best giler dapat kentut kan????????????????

  38. saya pernah kentut…..anda pernah kentut tak…..

  39. memang gile best.. sgt hebat… terlalu canggih.. u punyer idea briliant.. aku tgh keje duty raye ni pun boleh gelak sampai tak henti2…huhuhu

  40. hahahaha kau memeng gile hahaha

  41. hahahakkkkkkkkhahahahahah!!!!!!!!!kelakar gileeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!bez arrrrrr….ketawa sampai sakiiiiiiiiittt dada aku….huhuuuuuuu!!!terima kasih…hepi sangat ari ni…;)

  42. Pingback: Life Goes On » Blog Archive

  43. korang ketawa sampai nak pecah perut yer??? tak tekeluar kentut tu ke haa…lagi satu korang ni orang jenis apa?

  44. hahahahahahahahahahahahaha….
    lucu sgat2
    first time dapat gelak macam ni
    rupanye kentuk ni memang lucu.

  45. ahahaha~ hey! pinjam ni nak letak kat blog boleh? akan link ke sini. ;)

  46. Pingback: Rahsia Kentut « cecimaginary

  47. anjriit, gw ketawa ngakak bacanye!!!

    hahahaaaaaa!

  48. Pingback: Antara Kentut & Sendawa – Bagaimana Proses Itu Berlaku? « CIKGU AZRIE [SMK SS17] COM

  49. HAHAHAHAHAHA~!!
    mcm2 style secret ade an ngan kntut tuh..
    tp kentut tu bebas bak kate nabil..

  50. xrase kelakar pun

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s